zde se nacházíte:
Úvod > O nás > Blog > Služby RK zdarma?

Služby RK zdarma?

21.08.2017

Je to již pár týdnů, kdy jsme spustili reklamní kampaň, kterou jsme si interně označili jako „ZDARMA“. Někteří klienti se nás ptají, zda je možné poskytnout služby (či alespoň jejich část) zcela ZDARMA.

Podíváme-li se na detaily anoncovaných služeb, tak zjistíme, že zajištění minimálně některých z nich je i v našem zájmu a posouvá nás blíže k úspěšné realizaci obchodu. Ale popořádku: profesionální fotografie – sami máme zájem, aby každá naše zakázka disponovala top fotografiemi, které pro nás zpracovává profi fotograf. I kdyby nedošlo k realizaci zakázky, tak máme nejlepší fotky v inzerci.

Videoprohlídka – standard dnešní doby a do budoucna nutnost. U zakázek s videoprohlídkou vždy dojde k uskutečnění obchodu. Inzerce v realitním časopise – i přes určitý pokles účinnosti tištěných médií stále zaznamenáváme silný příjem poptávky přes tento prodejní kanál. Inzerce na internetu – nutnost bez které se nelze obejít. Není-li zakázka prezentována na sreality.cz, šance na prodej se výrazně snižuje.

Právní servis – bez kvalitní advokátní kanceláře nelze v dnešní době realizovat solidní realitní obchod. Převod médií – pomyslná tečka na závěr, klientům zajistíme převod elektřiny a plynu. Všechny uvedené úkony hradí naše společnost. Pokud nedojde k úspěšné realizaci obchodu, tak klient nezaplatí ani korunu.

Exact Swiss rolex replica With Swiss Clone Movemen.