zde se nacházíte:
Úvod > O nás > Blog > Rychlý prodej nemovitosti?

Rychlý prodej nemovitosti?

08.09.2017

V poslední době se i díky rozmáhající síle sociálních sítí (zejména facebooku) setkáváme s „vychloubačnými“ zprávami od realitních makléřů, že během dvou – tří dnů prodali byt, dům anebo pozemek.

Pokud se však zamyslíme, tak si musíme bezesporu položit otázku, zda jednali vždy v zájmu svého klienta, tedy prodávajícího. Upřímně si musíme přiznat, že většina prodávajících má zájem výhodně prodat, nikoliv však co nejrychleji. Ze své dvacetileté praxe vím, že obvykle prodávající očekává realizaci obchodu v řádu čtyř měsíců od zahájení prodeje.

Realizuje-li se vyhledání zájemce v řádu dní, tak bývá obvykle něco špatně. Tím „špatně“ je nízké nastavení prodejní ceny prodávajícím, případně (a o to hůře) samotným makléřem. Makléř by musel na zakázce „makat“ mnohdy i několik měsíců a to se většině z nich samozřejmě nechce. Co poradit klientům? Vybírejte zkušené makléře s dlouholetou praxí. Získáte obvykle vyšší cenu a vyděláte i statisíce korun navíc.

V naší kanceláři v průměru realizujeme prodeje nemovitostí v časovém horizontu tří měsíců. Spěchá-li však klient na prodej, odkoupíme od něj nemovitost přímo my.

Exact Swiss rolex replica With Swiss Clone Movemen.