zde se nacházíte:
Úvod > O nás > Blog > Hledám byt v této lokalitě! Nejsem RK.

Hledám byt v této lokalitě! Nejsem RK.

27.06.2018

"Hledám byt v této lokalitě! Nejsem RK.

Téměř každý obdržel do své poštovní schránky leták s textem uvedeným v nadpisu tohoto článku. Objevují se s různou časovou frekvencí, přičemž typ nemovitosti bývá obměňován (byt, RD, pozemek). Méně častou (a z důvodů vyšších pokut rizikovou) alternativou jsou letáky vylepené na sloupech veřejného osvětlení či zastávkách MHD s totožným textem.

Položme si otázku: proč by si soukromý poptávající dával tu práci a vynakládal nemalé finanční prostředky na takovouto akci? Může se bez finančních nákladů a z pohodlí domova proklikat nabídkou internetových portálů, přičemž si nemovitost dle svých představ může leckdy pořídit během několika dnů

Bohužel i v dnešní době „skočí“ řada prodávajících tomuto způsobu inzerce na lep. Zavolají na uvedené kontakty a vedou komunikaci s domnělým soukromým zájemcem. Může se tak stát, že nabízející ztratí dva až tři měsíce času bezobsažnou komunikací s někým, kdo se snaží anonymně podnikat v realitním oboru.

V době internetu stačí velmi málo. Než zareagujete na anonymní inzerát, tak si zadejte telefonní číslo do některého z internetových vyhledavačů. Přinejmenším zjistíte, s jakou realitní kanceláří máte tu čest. "

Exact Swiss rolex replica With Swiss Clone Movemen.